Viacjazyčnosť a jazyková politika EÚ - úloha viacjazyčnosti v cestovnom ruchu - Lipková, Martina
Jazyková rozmanitosť Európskej únie a politika viacjazyčnosti. Nová stratégia pre oblasť viacjazyčnosti. Viacjazyčnosť a kultúrne dedičstvo Európy. Angličtina ako "lingua franca", jej dôsledky a prínosy v kontexte viacjazyčnosti.