Daňová politika a optimalizácia daňového systému - Strážovská, Helena
Predmet a ciele daňovej politiky. Daň ako nástroj hospodárskej politiky - daňový systém. Daňová sústava SR. Daňové zásady a princípy. Priame dane a ich právna úprava. Zdaňovanie príjmov fyzických osôb. Zdaňovanie príjmov právnických osôb. Majetkové dane. Daň z pridanej hodnoty.