Družstvá nie sú ukradnuté - Žitňanský, Eduard
História družstevníctva na Slovensku spätá s menom Samuela Jurkoviča. Coop Produkt Slovensko - nástupnícka organizácia Slovenského zväzu výrobných družstiev. Demokratické fungovanie. So zamestnanca člen družstva. Dobrá forma podnikania.