Ergonómia v logistike - Gašo, Martin
Komplexný logistický systém vo výrobných podnikoch. Hodnotenie fyzickej záťaže modifikované pre logistické procesy. Zlepšovanie ergonómie v zmysle zachovania zdravia pracovníkov a zvyšovania produktivity práce.