Aktuálne trendy mzdového vývoja v Slovenskej republike - Kadlečík, Ľubomír
Informačný systém o cene práce (ISCP), monitoruje hlavné faktory komplexnej produktivity podľa Memoranda Európskej asociácie národných centier produktivity.