Customer satisfaction, product quality, and performance of companies - Suchánek, Petr
Vzťah kvality na spokojnosť zákazníka a na výkonnosť a konkurencieschopnosť podniku. Korelácia hlavných faktorov výskumu. ROA (return on assets), ROI (return on investments), ROE (return on equity).