Pomohli kluby chudnutia - Orfánus, Dominik
Herbalife - jedna z multilevel marketingových firiem z USA, ktoré vstúpili do postkomunistických krajín. Sieťový marketing. Predaj doplnkov výživy. Osobný predaj verzus internet. Provízia z predaja.