Governmental research support programs and private entities in Slovakia - Maliková, Zuzana
Verejné dotácie na podporu rozvoja inovačnej aktivity podnikateľov. Prehľad nástrojov podpory v SR. Agentúra na podporu vedy a vývoja SRDA a Operačný program. Priama verejná finančná podpora. Závislosť úspešného schválenia grantu od charakteristiky a právnej formy žiadateľa o grant.