Nová smernica Európskej únie o účtovných závierkach - Škultéty, Jozef
Smernica Európskeho parlamentu o ročných účtovných závierkach, konsolidovaných účtovných závierkach a súvisiacich správ určitých druhov podnikov. Zásada prednosti obsahu nad formou a zásada významnosti.