Výkonnosť a metódy reinžinieringu podnikových procesov - Sabolová, Martina
Podnikové procesy ako súhrn všetkých podnikových činností. Výzvy pri hľadaní motivácie a nových efektívnejších metód riadenia zmien podnikovej kultúry spojenej s implementáciou procesného riadenia. Problematika procesného manažmentu a procesov v podniku.