Hodnotenie výkonnosti podnikových environmentálno-inovačných procesov - Sabolová, Martina
Charakteristika modelov hodnotenia podnikovej výkonnosti: Balanced Scorecard, hranol výkonnosti, Baldrigove kategórie výkonnosti, EFQM excellence model (model výnimočnosti). Model merania výkonnosti environmentálno-inovačných procesov.