Analýza miery zamestnanosti v krajinách V4 v rokoch 2001-2013 - Hurbánková, Ľubica, 1980-
Metodické nástroje na analýzu miery zamestnanosti. Absolútna geometrická odchýlka. Priemerná absolútna geometrická odchýlka. Analýza miery zamestnanosti v krajinách V4.