Segmentácia krajín Európskej únie podľa vybraných ukazovateľov demografie podnikov - Vojtková, Mária, 1966-
Metodika segmentácie pomocou algoritmu k-priemerov. Výsledky segmentácie krajín Európskej únie podľa vybraných ukazovateľov demografie podnikov.