Vývoj vybraných ukazovateľov z oblasti demografie podnikov v krajinách Európskej únie - Vojtková, Mária, 1966-
Demografia podnikov.Vývoj vybraných ukazovateľov demografie podnikov. Vývoj mier vzniku, zániku podnikov a podielu zamestnanosti vo vzniknutých podnikoch na Slovensku, v Poľsku, Česku, Maďarsku. Vývoj podielu zamestnaných v novovzniknutých podnikoch v krajinách EÚ (2008-2012). Vývoj miery prežitia podnikov (2008-2012).