Vznik a zánik podnikov a ich vplyv na zamestnanosť v EÚ v rokoch 2008-2012 - Šoltés, Erik, 1974-
Relatívne zmeny zamestnanosti a počtu aktívnych podnikov v dôsledku vzniku a zániku podnikov v krajinách Európskej únie v rokoch 2008 až 2012. Porovnanie zmien počtu aktívnych podnikov a zmien zamestnanosti v dôsledku vzniku a zániku podnikov v EÚ v sledovanom období. Prežitie novovzniknutých podnikov vo vybraných krajinách EÚ v sledovanom období a ich vplyv na zamestnanosť.