Vznik a zánik podnikov a ich vplyv na zamestnanosť v EÚ v rokoch 2008-2012 - Šoltés, Erik, 1974-
Vývoj miery vzniku a zániku podnikov v krajinách EÚ v období rokov 2008-2012. Vývoj podielu zamestnaných vo vzniknutých a zaniknutých podnikoch. Posúdenie závislosti medzi základnými charakteristikami vzniku a zániku podnikov.