Znalostní ekonomika v zemích střední a východní Evropy – cesta ke konkurenceschopnosti? - Horký, Štěpán
Súvislosti medzi dôrazom na rozvoj znalostnej ekonomiky a konkurencieschopnosťou krajín, a to na príklade ekonomík strednej a východnej Európy.