Analysis of long-run GDP development in the USA, the EU 15, China, and USSR/Russia - Mihola, Jiří
Analýza vývoja HDP (1961-2011). Zmena pomeru intenzívnych a extenzívnych faktorov a analýza ich vplyv na zmenu HDP. Metodológia medzinárodnej komparácie.