Trh práce SR v podmienkach dlhovej krízy - Brinčíková, Zuzana, 1979-
Vplyv hospodárskej a dlhovej krízy na slovenský trh práce. Vývoj ukazovateľov zamestnanosti, nezamestnanosti a hodnotenie účinnosti prijatých opatrení na oživenie trhu práce a ich vplyv na verejné financie SR.