Možnosti využitia bayesovských metód v demografii podnikov - Kotlebová, Eva
Princíp bayesovskej štatistiky. Bayesova veta o podmienenej pravdepodobnosti. Vlastnosti bodového odhadu a ich súvislosť so strednou kvadratickou chybou. Bayesovský bodový odhad parametra Poissonovho rozdelenia. Odhad počtu vzniku podnikov podľa ekonomických činností (NACE) na Slovensku.