Sankcie ukladané správcom dane - Krištofíková, Daniela
Správne delikty a uloženie pokuty. Sankcie pri dodaní dodatočného daňového priznania, pri nesplnení daňovej povinosti načas, za nesprávne podanie kontrolného výkazu. Odvolanie voči sankciám uloženým správcom dane.