Riadenie kultúrnej diverzity - Bobenič Hintošová, Aneta, 1979-
Emocionálna (EQ) a kultúrna (CQ) inteligencia ako dôležité faktory ovplyvňujúce úspešnú kooperáciu a interakciu ľudí z rozličných kultúr. Prieskum zameraný na určenie CQ respondentov. Výsledky online prieskumu.