Osobitná skupina zamestnancov a cestovné náhrady - Minková, Ľuboslava
Ustanovenia zákona o cestovných náhradách, ktoré riešia pre osobitnú skupinu zamestnancov niektorú problematiku odlišným spôsobom oproti ostatným zamestnancom a to vzhľadom na ich častú zmenu pracoviska a iný charakter pracovných ciest. Stravné pri tuzemskej pracovnej ceste poskytované za výhodnejších podmienok. Stravné pri zahraničnej pracovnej ceste.