Economic and political aspects of the debt crisis in the eurozone - Novák, Marcel, 1979-
Európska dlhová kríza začala v roku 2008 a pokračovala v roku 2009. Dlhová kríza viedla ku kríze dôvery európskych podnikov a hospodárstva. Európska dlhová kríza a Medzinárodný menový fond (MMF).