Construction of the average rate of return of pension or investment funds based on chains indices - Białek, Jacek
Charakteristika a komparácia niekoľkých spôsobov výpočtupriemernej miery návratnosti vkladov.Ekonomické postuláty (Gajek, Kaluszka). Diskrétne a spojité stochastické časové modely.