Odvody od 1.1.2015
Prehľad odvodov poistného od. 1. januára 2015 v podobe tabuliek - percentuálne sadzby pre jednotlivé kategórie poistencov a maximálne vymeriavacie základy a poistné z maximálneho vymeriavacieho základu pre všetky kategórie poistencov, minimálne vymeriavacie základy a poistné z nich.