Vplyv dlhovej krízy na polarizáciu bohatstva - Poláková, Zdenka
Založenie na spotrebe a premietnutie sa spotreby do štruktúry spoločnosti. Narastajúca polarizácia príjmov v čase krízy a po kríze. Zvýšenie kontroly v spoločnosti (od sociálnych dávok, cez korupciu, daňové úniky, vnútropodnikovú kriminalitu až po uloženie úspor) je základnou cestou k riešeniu problému.