What is about development of wages in the czech education and healthcare sectors during and after the economic downturn? - Bílková, Diana
Vývoj platového ohodnotenia zamestnancov v školstve a zdravotníctve v ČR. Komparácia vývoja miezd v rámci oboch sektorov, územného členenia a NACE. Giniho kloeficient