Deflácia a kríza v eurozóne - Trnovský, Karol, 1983-
Deflácia a jej vplyv na vývoj verejných financií. Nízky rast nominálnych veličín môže zvyšovať verejný dlh. Tieto obavy patria k hlavným rizikám prognózy MFSR. Vplyv poklesu cien pre eurozónu a Slovensko.