Vývoj bankového systému na Slovensku po roku 1989 - Horvátová, Eva, 1958-
Tri etapy reformy bankovej sústavy. Reštrukturalizácia a privatizácia bánk v podmienkach Slovenskej republiky. Vývoj úverov, aktív, zisku a vkladov v bankovom sektore SR (1998-2012). Analýza a hodnotenie vývoja vybraných aspektov bankového sektora SR. Celkové závery k vývoju bankového sektora na Slovensku.