Zmena je život - Žitňanský, Eduard
Poradenská spoločnosť PwC v spolupráci s magazínom Profit uskutočnili prieskum o úlohe, ktorú zohrávajú oddelenia ľudských zdrojov pri riadení kľúčových zmien vo firmách. Zmeny sa týkajú ľudského kapitálu a systémov, ktoré ho ovplyvňujú.