Na ceste za zahraničným biznisom - Žuffa, Radovan
Podnikateľské prostredie na Slovensku často kritizované pre legislatívne prekážky a nie veľmi výhodné podmienky. Reálne podnikanie za hranicami. Ako začať podnikať v zahraničí. Výhody a nevýhody podnikania v zahraničí.