Migrácia pracovnej sily - dôsledky pre Slovenskú republiku 10 rokov po vstupe do EÚ - Billý, Ľubomír
Pracovná migrácia zo Slovenska do vybraných štátov EÚ. Pracovná migrácia na Slovensko. Imigrácia rumunských pracovníkov. Budúcnosť emigrácie a imigrácie pracovnej sily pre Slovensko.