Grécko otvára Pandorinu skrinku - Obradovič, Filip
Nová grécka vláda odmieta pokračovať v úsporných opatreniach. Tanec na okraji priepasti. Dlhová kríza. Nárast chudoby v Grécku. Zatiaľ nepodpísaný tretí záchranný balík pre Grécko. Nikto nevie odhadnúť, aké dôsledky bude mať prípadný kompromis zo strany lídrov Európy.