Vývoj cien štátneho dlhu a ich vplyv na udržateľný rozvoj v SR - Gertler, Ľubomíra, 1977-
Ukazovatele rizika krajiny. Na Slovensku je vhodné odvolávať sa pri hodnotení rizika krajiny na ukazovatele založené na meraní úrokového rozpätia štátnych dlhopisov. Vývoj rizikovej prémie na Slovensku v posledných rokoch.