Využitie pyramidálnych rozkladov vo finančnej analýze - Weissová, Ivana
Významnosť postavenia, ktoré zaujímajú pyramidálne rozklady syntetických ukazovateľov vo finančnej analýze podnikov. Metódy, ktorými možno kvantifikovať vzťahy parciálnych ukazovateľov a syntetického ukazovateľa v pyramidálnom rozklade. Grafická a slovná interpretácia vybraných pyramidálnych rozkladov syntetických ukazovateľov aplikovaných na nemenovaný podnik.