Daň z pridanej hodnoty pri registrácii a základ dane z príjmov - Vanková, Lucia
Zákon č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v z. n. p. v ustanoveniach § 17 osobitne upravuje situácie, kedy sa daň z pridanej hodnoty zahŕňa, resp. nezahŕňa do základu dane z príjmov. Ide o situácie, ktoré nastanú pri registrácii daňovníka za platiteľa DPH alebo pri zrušení registrácie. IlustračNé príklady