Keď si firmy nejdú po peniaze do banky - Kvašňák, Lukáš
Možnosti financovania malých a stredných podnikov. Štátna agentúra Slovak Business Agency. Mikropôžičky, rizikový kapitál a eurofondy. Iniciatíva Jeremie.