Aby mekáč opäť chutil - Legéň, Marek
Rok 2014 ako jeden z najhorších rokov v existencii McDonald`s. Pokles globálnych tržieb. Výmena ľudí vo vedúcej funkcii. Tri hlavné výzvy. Potravinové škandály. Využitie nových technológií pre získavanie zákazníkov z radov mladých ľudí.