Platenie preddavkov na daň fyzickej osoby od 1. januára 2015 - Jambrichová, Silvia
Problematika platenia preddavkov na daň z príjmov fyzickej osoby , a to aj s ohľadom na zmeny vykonané zákonom č. 333/2014 Z. z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v z. n. p. a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony.