European Marketing - Concept for Efficient Exchange of the Single Market of the European Union - Čihovská, Viera
Formulácia a obsah európskeho marketingu. Nový koncept analýzy heterogénneho európskeho trhu v globálnom trhovom prostredí. Národný, európsky a medzinárodný marketing.