Výmaz zo zoznamu daňovo rizikových subjektov od 1. 1. 2015 - Válek, Juraj, 1981-
Na zozname potenciálne rizikových daňových subjektov sa nachádzajú tí platitelia dane z pridanej hodnoty, u ktorých nastali dôvody na zrušenie registrácie. Daňový úrad môže zrušiť registráciu pre daň, ak nie sú dôvody na registráciu, a to v prípadoch, ak platiteľ opakovane v kalendárnom roku nesplní povinnosť podať daňové priznanie, nezaplatí vlastnú daňovú povinnosť, opakovane nie je zastihnuteľný na adrese sídla, miesta podnikania a ani na adrese prevádzkarne alebo porušuje povinnosti pri daňovej kontrole.