<The> Development of the Chinese Household Registration System and Its Influence on the Current - Buzinkai, Matej
Hukou systém registrácie domácností. Reforma poľnohospodárstva v ČĽR. Prevencia migrácie populácie do miest a nedostatok efektívneho využitia pracovnej sily.