Reformy veřejných služeb zaměstnanosti ve vybraných evropských zemích - Výborná, Klára
Problematika reforiem verejných služieb zamestnanosti na príklade troch krajín, Nemecka, Fínska a Holandska. Odlišní prístup k riadeniu služieb zamestnanosti. Reakcie na zmeny na trhu práce - kvalita a modernizácia služieb zamestnanosti.