Aktivizační programy pro uchazeče o zaměstnání z prostředí sociálne vyloučených lokalit. Poznatky z praxe agentury pro sociální začleňování - Zieglerová, Alena
Nezamestnanosť v sociálne vylúčených lokalitách v Českej republike. Aktivizačné programy a projekty v rámci zamestnávania a sociálneho začleňovania v sociálne vylúčených lokalitách v ČR.