Daňové priznanie k dani z príjmov fyzickej osoby za zdaňovacie obdobie roka 2014 - Jambrichová, Silvia
Niektoré skutočnosti ktoré sú dôležité pre správny výpočet a vyrovnanie daňovej povinnosti prostredníctvom DP za rok 2014.