Banky se musí proti kybernetickým hrozbám aktivně bránit - Plecháček, Petr
Oblasť zabezpečenia bankových systémov proti kybernetickým útokom. Kyberútoky, ktorých účelom je poškodiť organizáciu. Technologický vývoj a najväčšie hrozby úniku bankových informácií.