Marketing Concept Opens up Possibilities for Profit and Non-profit Sectors Partnerships - Čihovská, Viera
Podnety na tvorbu sociálne vhodných aktivít spoluprácou sektorov. Funkcie ziskových a neziskových podnikov. Sociálne zodpovedné správanie podnikov.