Vývoj vyhlásených konkurzov a povolených reštrukturalizácií s ohľadom na výkonnosť slovenskej ekonomiky - Neumannová, Anna
Vzťah medzi výkonnosťou slovenskej ekonomiky a počtom vyhlásených konkurzov a povolených reštrukturalizácií. Analyzovaným obdobím boli roky 2009 až prvý polrok roku 2014 do ktorých sa ešte premietla globálna hospodárska a finančná kríza. Zistený trend skúmaného vzťahu vývoja počtu konkurzných a reštrukturalizačných konaní môže predurčovať jeho budúci vývoj s ohľadom na zmeny výkonnosti v ekonomike Slovenskej republiky.