Hodnota podniku a spôsoby jej riadenia - Jakubec, Miroslav
Faktory ovplyvňujúce hodnotu podniku. Kľúčové otázky riadenia hodnoty. Kľúčové faktory hodnoty (generátory hodnoty) podniku. ROI a rast výnosov ako kľúčové determinanty hodnoty. Vzťah medzi rastom, ROI a cash flow. Manažérske aspekty kľúčových faktorov hodnoty. Zachovávanie hodnoty spoločnosti.